Kiinteistö ja kodinhoitopalvelut

NUMMELA SERVICES - YRITÄPPÄ ITE
KEVYTYRITTÄJÄPALVELU

Meillä se on mahdollista. Pääset aloittamaan oman uran ja yrityksen rakentamisen turvallisesti. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla kirjaimellisesti yrittäjä. Pääset tekemään kaiken kuten yrittäjä, velvollisuuksineen kaikkineen. Apumme ja tukemme on aina käytettävissä. Neuvomme miten toimitaan oikeaoppisesti byrokratian kiemuroissa, niin että uskallat lähteä tekemään. Ota yhteyttä nyt ja tee unelmistasi totta!

  1. Yhteydenotto 
  2. Sopimus
  3. Keikkojen myyminen
  4. Keikkojen tekeminen
  5. Laskutus
  6. Palvelumaksut, työnantajakulut, ennakonpidätykset ja muut.
  7. Palkka

HINNASTO 

Veloitetaan laskutetusta hinnasta

Peruskomissio: 5% + alv.24% palkanmaksunmaksun yhteydessä.

Laskutuskomissio: 10% +alv.24% toteutuneesta laskusta (vaihtoehtoinen tapa laskutukselle, teemme laskut puolestasi). EI PAKOLLINEN, VOIT TEHDÄ LASKUT MYÖS ITSE.

Maksutapakomissio: 2,5% / maksutapa. Sisältää iZettle-maksupäätteen/mobilepayn käytön, veloitetaan palkanmaksun yhteydessä toteutuneiden kauppojen mukaan. Emme käytä käteistä!

Maksupääte: 100€. (sis.alv.24%).

Työnantajamaksut: 19,74% maksettavan palkan päälle eli normaalit työnantajan kulut palkanmaksun yhteydessä (sis.työttömyysvakuutusmaksu 0,50%, työeläkemaksu 16,95€, tapaturmavakuutus 0,70%, sairausvakuutusmaksu 1,53%). VELOITETAAN VASTA NOSTETTAVAN PALKAN OLLESSA TIEDOSSA.

Aputoiminimen rekisteröinti: 100€. Rekisteröimme toiminimen toiminnallesi, joka on joko oma valintainen tai valmiiksi tehty. Aputoiminimi voidaan siirtää sinulle tulevaisuudessa, mikäli haluat joskus ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi. Siirron hinta 60€+alv.24%. EI PAKOLLINEN

Markkinointinimi: 40€+alv.24%. Valmiiksi tehty markkinointi nimi. EI PAKOLLINEN

Rajaton toimiala-avaruus, pääset tekemään sitä parhaiten osaat, ihan missä ikinä haluat ja kaikkein tärkein, pääset tekemään sitä mitä rakastat, ilman varsinaisen yrittäjyyden tuomia paineita.

TÄYTÄ HAKEMUS