Hyvinvointi ja kauneudenhoito

Hyvinvointi, kauneudenhoito ja hemmottelu

Hyvinvointi ja kauneudenhoito

Tukka Putkella tarjoaa kaikki parturi-kampaamo palvelut kotikäynteinä.
Leikkaukset, värjäykset, permanentit ja hiuspidennykset.

HINNASTO
VÄRJÄYKSET, LEIKKAUKSET JA PERMANENTIT KOTIKÄYNTEINÄ!

Koti- ja yrityskäynti hinnasto. Kaikki hinnat sisältävät alv.24 % sekä matkakorvauksen. Kotona tehdyistä hiustenleikkuista ja värjäyksistä. Myös kotitalousvähennys.

 • Hiusten leikkaus 30min 45 €
 • Hiusten leikkaus 45min 60 €
 • Hiusten leikkaus 60min 75 €
 • Lapset alle 7 v 40 €
 • Otsatukan leikkaus 30 €
 • Koneajelu 30 €
Värjäykset ja leikkaus
 • Tyviväri 80 € leikkauksen kanssa 95 €
 • Lyhyet hiukset 85 € leikkauksen kanssa 100 €
 • Puolipitkät 95 € leikkauksen kanssa 125
 • Pitkät 110–130 € ja leikkaus 145 €-160 €
 • Moniväri-, vaalennuspesu: hintoihin lisätään +20 €/40 €
Permanentti ja leikkaus
 • Lyhyet hiukset 90 € leikkauksen kanssa 110 €
 • Pitkät hiukset 145 € leikkauksen kanssa 170 €
 • Osapermanentti 80 € leikkauksen kanssa 100 €
 • Kampaukset, Hiustenpidennykset 65 €/tunti
 • Ripset ja kulmat 45 € (värjäys ja muotoilu)
 • Ripset 25 €
 • Kulmat 18 €

Kysy myös ryhmäalennuksia esimerkiksi työpaikalle pieneen hemmotteluhetkeen, naisteniltaan, polttareihin, tupperware-kutsuihin, varpajaisiin jne. Soita rohkeasti ja kysy.

MINDFULNESSOHJAUKSET ETÄYHTEYDELLÄ YHTEISÖNNE TARPEISIIN

Stressinhallintaa ja työhyvinvointia käytännössä! Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Säännöllisen harjoittamisen avulla voit kehittää kykyäsi olla läsnä, kasvattaa hyväksyntää ja myötätuntoa sekä oppia taitoja keskittyä olennaiseen. Tilaa oma tutustumiskertasi pian!

Tutkimusten mukaan säännöllinen harjoittaminen tukee terveyttä sekä auttaa mm. työhyvinvoinnin lisäämisessä, rentoutumisessa, oppimisessa ja stressinhallinnassa. Löydämme levollisuutta olla vaikeidenkin asioiden kanssa ja kykymme iloita pienistä asioista kasvaa. Todellista boostia työhyvinvoinnille! Etäohjattu mindfulnesstuokio on nyt mahdollinen myös teidän yhteisöllenne. 

Miten ohjaus käytännössä toteutuu?

 • Voimme sopia säännöllisen ohjauksen tai kertatapaamisen, toiveidenne mukaan. 
 • Saatte kuhunkin ohjaukseen Zoom –linkin, jonka voitte jakaa vaikka koko henkilöstöllenne.
 • Suositeltava ryhmäkoko on 1-12 henkilöä, jolloin tuokiot sisältävät myös vuorovaikutusta, ja ne muotoutuvat juuri teidän toiveidenne mukaiseksi.
 • Myös suurryhmän ohjaaminen onnistuu, jolloin koko henkilöstö pääsee saman harjoitteen äärelle yhdellä maksulla.

Millaisen tuokion tai kurssin valitsisin?

 • Mindfulnesstunti (1-12 henkilöä): 
  • 60 minuuttia: 
  • Opit mistä hyväksyvässä tietoisessa läsnäolossa on kyse, pääset harjoittamaan ohjatusti sekä jakamaan kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa. Tunnin avulla kuulet paremmin mitä Sinulle kuuluu.
 • Suurryhmän mindfulnesstuokio (13-300 henkilöä): 
  • 45 minuuttia vai 60 minuuttia:  
  • Tämä on Sinulle, joka haluat mahdollistaa yhden ohjauksen hinnalla suurelle joukolle yhteisen ohjatun mindfulnessharjoituksen. Opitte mistä hyväksyvässä tietoisessa läsnäolossa on kyse ja pääsette harjoittamaan ohjatusti. Tuokio pidetään webinaarityylisesti, joten osallistujat voivat rentoutua vastaanottajan rooliin. Näin tuokio toimii myös mikrotaukona kesken puurtamisen. 
 • Kuuden kerran Mindfulness -setti (6 x 1,5 h): 
  • 5-10 osallistujaa

Kurssin avulla löydät välineitä taukojen viljelemiseen arjessasi ja keskittymiskykysi voi kasvaa. Tutustut itseesi syvemmin ja opit miten voit auttaa itseäsi eri hetkinä. Kurssihintaan kuuluu kurssimateriaali sekä harjoittamisen ohjaus etäyhteydellä.

 • Kahden päivän kurssi (6h+6h): 
  • 5-12 osallistujaa

Ihana irtiotto arjesta! Kokemuksellisella kahden päivän intensiivikurssilla pääset tutustumaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon maailmaan ja saat hyvät eväät mindfulness – harjoittamiseen. Kurssihintaan kuuluu kurssimateriaali, mindfulnesstallenteet sekä harjoittamisen ohjaus etäyhteydellä.

 • 8 viikon Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) -kurssi (yht. 27h)
  • 6-10 osallistujaa

Haluatko oppia armollisuutta itseäsi kohtaan? Kaipaatko hengähdystä jatkuvasta suorittamisesta? Haluaisitko oppia sinulle sopivia tapoja hallita stressiä? Tahtoisitko kehittää kykyäsi olla tässä hetkessä, arvostelematta ja hyväksyen? Tämä vaikuttava MBSR -kurssi voi olla sinulle! Kurssi sisältää kahdeksan 2,5 tunnin tapaamista sekä yhden 7 tunnin harjoittamispäivän (yhteensä 27 tuntia). Kurssihintaan kuuluu kurssimateriaali, mindfulnesstallenteet sekä harjoittamisen ohjaus etäyhteydellä.

Kuka ohjauksen toteuttaa?

Minddfulness-ohjauksen toteuttaa Elina Porokka, lähihoitaja, sosionomi (AMK), mindfulness-ohjaaja CFM®, kokemuksellisen tunnetaitovalmennuksen EASEL®-ohjaaja, työnohjaaja STOry ja pian valmistuva lyhytterapeuttiopiskelija. Kerromme mieluusti lisää. 

Rakennekynsi-, meikki- ja ripsistudio-palvelut tulossa yksityishenkilöille ja yrityksille. Palvelut tehdään myös koti- tai yrityskäynteinä. Studiomme taiteilija kiertää tulevaisuudessa naisten illat, polttarit, synttärit, tekee häämeikit jne. Voit kysyä jo nyt niin teemme sinulle tarjouksen, vaikkapa tulevan kesän häitä varten. Ota yhteyttä kätevästi yhteydenottolomakkeella.

MOTIVAATIOTA & MERKITYKSELLISYYTTÄ TYÖNOHJAUKSELLA

Työnohjaus kirkastaa omaa työnkuvaa ja motivaatiota. Se on tukena muutosten äärellä tai suunnitellessasi uutta uraa. Työnohjaus auttaa selviytymisen erilaisten tunteiden kanssa sekä mahdollistaa itsensä kehittämisen ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

Työnohjaus räätälöityy jokaisen ohjattavan tarpeisiin, ja on aina tavoitteellista toimintaa. Säännöllinen ohjaus auttaa pysähtymään omien ”uutisten” äärelle: mitä minulle kuuluu ja mitä tarvitsen nyt, jotta voin toteuttaa työtäni, kehittyä ammatillisesti ja kukoistaa myös vapaa-ajallani ilman jatkuvaa stressiä ja ahdistusta.

Työnohjaustapaamiset toteutetaan toiveenne mukaan joko Teams-  tai Zoom- yhteyden kautta – tai koronatilanteen salliessa kasvokkain teidän tiloissanne Vihdin alueella tai lähiseuduilla.

TUKEA OMAAN HYVINVOINTIIN: TYÖNOHJAUSTA TAI LYHYTTERAPIAA ETÄYHTEYDELLÄ 

Meistä jokainen kaipaa joskus rinnallakulkijaa. Joskus suunta voi olla hukassa, omat voimat vähissä tai ystävällisyys itseä kohtaan kateissa. Tarjoan Sinulle matalan kynnyksen tukea monenlaisiin elämän haasteisiin. Voit löytää takaisin itsesi ja vahvuuksiesi äärelle sekä rakentavaan vuorovaikutukseen muiden kanssa. Näin voit oppia toimimaan tarkoituksenmukaisemmin ja myötätuntoisemmin eri haasteiden keskellä. Autan sekä yksittäisiä työntekijöitä, että tiimejä, organisaatioita ja yhdistyksiä. 

Työnohjaus

Yksilötyönohjaus 1 h:

Ryhmätyönohjaus (2-6 henkilöä) 1,5 h: 

Jooga tarjoaa iloa, valoa ja terveyttä mielelle ja keholle. Esimerkiksi erilaiset joogamenetelmät. Soita meille niin järjestetään sinulle mielenrauhaa. Koti- ja yrityskäynnit sekä etätunnit.

Hierontapalvelut kuuluvat myös palveluihimme. Hierojamme tekee kotikäyntejä Vihdin, Nummelan, Lohjan ja Karkkilan sekä muiden naapurikuntien alueella. Spota tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella niin hierojamme ottaa sinuun yhteyttä. Muista mainita mikäli sinulla on lähete hierojalle niin saat automaattisesti Kelan korvaukset.

Hierojan kotikäynnin hinta: 74,90€/45min.. Hinta sisältää kilometrikorvaukset.

Teemme hierontaa myös yrityksille ja ryhmille. Kysy lisää!

Tarjoamme fysioterapiapalveluita. Fysioterapeuttimme tekee kotikäyntejä. Soittamalla tai tarjouspyynnön tekemällä saat kätevästi tilattua terapeutin kotiisi. Terapeuttimme ottaa sitten sinuun yhteyttä ja sovitte ajasta. Muista mainita yhteydenottopyynnössä mahdollisesta lääkärin lähetteestä niin saat automaattisesti Kelan korvaukset. 

Fysioterapian kotikäyntihinta: 79€/45min. Hinta sisältää kilometrikorvaukset.

YSTÄVÄKSI OMIEN HAAVOJEN KANSSA & KOHTI OMIA VAHVUUKSIA LYHYTTERAPIALLA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavaroihin suuntaavaa lyhytkestoista terapiaa. Terapian tavoitteena on lisätä omaa itseymmärrystä ratkaisukeskeisin keinoin sekä löytää uudenlaisia selviytymiskeinoja. Terapialle määritellään tavoitteet yhdessä terapeutin kanssa, ja niiden toteutumista seurataan terapian edetessä.

Lyhytterapia soveltuu etenkin Sinulle, joka koet olevasi jonkinlaisen tuen tarpeessa, kaipaat jotain työnohjausta tiiviimpää, muttet välttämättä halua hakeutua tai pääse työterveyden tai julkisen sektorin kautta terapiapalveluiden äärelle. Saatat kokea esimerkiksi:

 • epämääräistä väsymystä, ärtymystä tai uupumusta.
 • kuormittavaa elämäntilannetta tai käyt läpi kriisiä.
 • fyysisiä oireita, jotka kielivät stressistä.

Yksin ei kannata jäädä: jo muutama tapaaminen ja asioiden luottamuksellinen jakaminen ohjaamisen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää oloa kummasti. Pysähtyminen itsesi äärelle auttaa kuulemaan tarpeitasi paremmin, ystävystymään haavojesi kanssa ja löytämään omia voimavarojasi. Yhdistämme tarvittaessa ratkaisukeskeisyyteen mindfulnesspohjaisia harjoitteita sekä kokemuksellisesta tunnetaitovalmennuksesta vaikuttaviksi havaittuja työkaluja ja menetelmiä. Lyhytterapiatapaamiset voidaan toteuttaa turvallisen, Valviran säädöksiä noudattavan Solki.live -etäyhteyden avulla – tai koronatilanteen salliessa kasvokkain Vihdissä.

Lyhytterapia

60 minuuttia tai 90 minuuttia

Lähetä tarjouspyyntö

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo pulvinar dapibus leo.